Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Μακεδονικός Έδεσσας - Ηρακλής Γαρεφίου 1-1

Ακόμα μια ισοπαλία στην έδρα του για φέτος ο Μακεδονικός Έδεσσας έχοντας αντίπαλο αυτή την φορά τον Ηρακλή Γαρεφίου, με σκορ 1-1.

Τα στοιχεία που σημάδεψαν τον αγώνα ήταν η πρόωρη αποβολή του Τσέλου και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους βυσσινί. Μόλις στο 2' ο Παπαδόπουλος από δεξιά έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Καλογιάννης την κεφαλιά του οποίου μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 8' ο Μ. Μάρκου έκανε κούρσα και το σουτ έδιωξε σε κόρνερ ο Ροδίντσης. Μετά το κόρνερ οι άμυνα του Μακεδονικού δεν απομάκρυνε την μπάλα και ο Κωνσταντινίδης από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 15' ο Πέτκος πήρε το ριμπάουντ μετά από κόρνερ μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ. Στο 20' ο Τσέλος διαμαρτυρήθηκε για σκληρό φάουλ σε βάρος του με τον διαιτητή Βασιλειάδη να του δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα. Η αποβολή πυροδότησε διαμαρτυρίες από πλευράς Μακεδονικού με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει προσωρινά τον αγώνα. Στο 24' ο Πέτκος από δεξιά έσπασε στο πέναλτι αλλά το σουτ του Καλογιάννη σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 34' ο Ροδίντσης κράτησε το σκορ με τρεις αλλεπάλληλες επεμβάσεις σε προσπάθειες των φιλοξενούμενων. Φάουλ του Σκούλη στο 42' πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μακεδονικού, αν και αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν αρχικά στο 52' με τον Τότλη μέσα από την περιοχή. Στο 65' ο Πέτκος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε φάουλ του Τότλη. Στο 78' ο πολυτιμότερος ίσως για τον Μακεδονικό Ροδίντσης σταμάτησε τον Μ. Μάρκου σε ανεπανάληπτο τετ-ατετ. Η ισοφάριση για τον Μακεδονικό ήρθε στο 90' + 1' με κοντινό σουτ του Τότλη ύστερα από πλάγιο φάουλ του Γάτση.

Πλέον ο Μακεδονικός πρέπει να κερδίσει στην ακριτική Παναγίτσα αν θέλει να διατηρήσει ελπίδες για είσοδο στα play-off του πρωταθλήματος.

Για τον Μακεδονικό Έδεσσας (Ουζούνης): Ροδίντσης, Σουλιώτης, Γιαγιόγλου (80' Προμογιάννης Ν.), Καλογιάννης (73' Γαβριηλίδης), Πέτκος, Παπαδόπουλος, Μακρίδης, Γάτσης, Σκούλης, Μακουλέας (46' Τότλης), Τσέλος.


Σε πολύ καλό κλίμα έκοψε την βασιλόπιτα για το 2019 ο Μακεδονικός Έδεσσας

Τα μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να αποφορτιστούν μετά τον αγώνα της Κυριακής καθώς η διοίκηση της ομάδας είχε ετοιμάσει πλούσιο τραπέζι με φαγητό και ποτό. Τυχερός της χρονιάς ήταν ο Κώστας Μακουλέας στον οποίο ευχήθηκαν όλοι υγεία και επιτυχίες όλο τον χρόνο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *