Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Γεμάτο αγωνιστικές δραστηριότητες το Σαββατοκύριακο για το Τμήμα basketball του "Μ Αλέξανδρου" Γιαννιτσών

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο με μπασκετικές δράσεις και παιχνίδια περιμένει τα αγωνιστικά τμήματα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών. 

Ξεκινώντας το Σάββατο 23/02/2019 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Μελίκης το Ανδρικό τμήμα του Συλλόγου αγωνίζεται με την ομάδα της Αλεξάνδρειας Ημαθίας για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Στην συνέχεια το παιδικό τμήμα του συλλόγου αγωνίζεται την Κυριακή 24/02/2019 και ώρα 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών με την ομάδα του «Αετού» Κιλκίς. Τον κύκλο των παιχνιδιών θα κλείσουν οι μικροί αθλητές του συλλόγου την που θα αγωνιστούν την Κυριακή 24/02/2019 και ώρα 14:00 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών με την ομάδα του «Ζαφειράκη» Νάουσας, για το τουρνουά προμίνι που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕΜ. 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *