Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Σεμινάριο Ζωής από τον Φ.Ο. Αριδαίας

Ο Φ.Ο. Αριδαίας σε συνέχεια της προσπάθειας για την απόκτηση αυτόματου φορητού απινιδωτή και την προσφορά αυτού στην πόλη μας, διοργανώνει πιστοποιημένο σεμινάριο Basic Life Support (BLS/ERC) της ΕΕΕΦΠ (Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας) σε συνδιοργάνωση με το KIDS SAVE LIVES).

Πρόκειται για σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή κατάλληλο για μαθητές, πολίτες και υγειονομικούς.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να βοηθήσουν ένα συνάνθρωπό τους που κινδυνεύει, κάθε ειδικότητας και ηλικίας άνω των 12 ετών.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/02/2019 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας. Η διάρκειά του είναι 6 ώρες περίπου, με ενσωματωμένα διαλείμματα και θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ.. 

Ώρα συγκέντρωσης 9:30 π.μ..

Το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 25 Ευρώ.

Η διάρκεια εγκυρότητας του πτυχίου είναι 3 έτη και οι διδασκόμενες δεξιότητες είναι οι εξής:

➢ Αξιολόγηση θύματος που κατέρρευσε.
➢ Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση.
➢ Χρήση αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED).
➢ Αντιμετώπιση πνιγμονής από ξένο σώμα.
➢ Αντιμετώπιση θύματος πνιγμού.
➢ Αντιμετώπιση παιδιού σε καρδιακή ανακοπή.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως 15/02 στα τηλέφωνα:

6937178500 Όλγα Ολλανδέζου
6936862424 Μάγδα Μουμτζίδου
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *