Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος για το Δήμο Έδεσσας ο Γιάννης Σόντρας

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΕΝ ΕΡΓΩ"
ΚΑΛΕΣΜΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Φίλες και φίλοι, μέλη και στελέχη της Δημοτικής Παράταξης ¨Εν Έργω¨.

Ο νέος Νόμος ¨Κλεισθένης¨ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι ρυθμίσεις που προβλέπει για τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, δημιουργεί μία νέα πραγματικότητα με δεδομένα πρωτόγνωρα και ξένα στις ¨συνήθειές¨ μας.

Η απλή αναλογική, πυρήνας της νέας μεταρρυθμιστικής προσπάθειας στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γίνεται πρόκληση και συνάμα ευκαιρία για το πέρασμα της κοινωνίας και των εκπροσώπων της, στη νέα εποχή των συνεργασιών.

Η παράταξή μας, παρούσα αδιάλειπτα στις μεγάλες προκλήσεις, ενεργά, με υπευθυνότητα, συνέπεια και σοβαρότητα, εγγυάται και πάλι την ομαλότητα στη Διοίκηση του Δήμου μας.

Γνώμονας η αγάπη μας για τον τόπο... δύναμη μας, οι άνθρωποι της παράταξης...

Σας καλώ, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας, στην εναρκτήρια συνάντησή μας, ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Φίλες και φίλοι... ξεκινάμε!


Ο Επικεφαλής της Παράταξης
ΣΟΝΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *