Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Ευχαριστήριο Συλλογου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Αριδαίας

Οι Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Αριδαίας ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω επιχειρηματίες για την οικονομική συνεισφορά τους στον χορό που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το ΕΕΕΕΚ Αριδαίας:

΄Ομιλος Επιχειρήσεων Βάκκου Νικόλαου, σιδηρουργία ΜΕΤΑΛ Μαρία - Τσόκα Πέτρου, διαφημιστικό γραφείο Πακαλίδη Λάζαρου, καθώς και όλους τους καταστηματάρχες της Αριδαίας για τα δώρα που προσέφεραν.

Ξεχωριστά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιαννακόπουλο Νικόλαο για την ευγενική του προσφορά στη διανομή των διαφημιστικών φυλλαδίων και τα ΜΜΕ (Aridaia news, karatzova, ialmopia, promahiotika nea) που μας στήριξαν και μας πρόβαλαν για άλλη μια φορά αφιλοκερδώς.
 
Να είστε όλοι καλά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *