Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

1ο ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας στους σχολικούς αγώνες στίβου με 7 μετάλλια

Εντυπωσίασαν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας "Νίκανδρος Παπαϊωάννου" στους σχολικούς αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν στα Γιαννιτσά.

Επτά από τους έντεκα μαθητές που συμμετείχαν κατάφεραν και πήραν μετάλλιο.Συγκεκριμένα ΧΡΥΣΟ μετάλλιο πήραν ο Παπαδόπουλος Γ. στα 800μ.


Ο Μητιτανιδης Π. στα 1500μ.και η Μυροφοριδου Κ. στα 100εμπ..
ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο πήρε η Νάνου Κ. στα 1500μ. και ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο η Ιωάννου Α. στα 400μ.,η Λουστα Μαρία στην σφαίρα και ο Τσιμπουκτσής Π. στα 200μ.


Άγγιξαν το μετάλλιο και έκαναν μεγάλη προσπαθεια οι μαθητές Παπαχρήστου Χ. και Σαμψωνίδης Σ. στα 100μ., Γκιώσης Π. στο μήκος και Μυροφορίδης Π. στα 800μ.
Αξίζουν πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες αφου η προσπάθεια τους ήταν εκπληκτική!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *