Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Τον «Προσκυνητή» παρουσιάζει η συντοπίτισσα ποιήτρια Βάσω Ρουμελή στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας

Τον «ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΉ» παρουσιάζει η συντοπίτισσα ποιήτρια Βάσω Ρουμελή

Ο σύλλογος φίλων μουσικής ΑΡΙΩΝ, οι εκδόσεις “Ινφογνώμων” και η Βάσω Ρουμελή, σας προσκαλούν σε μία διαφορετική βιβλιοπαρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας την Κυριακή 7-4-2019 και ώρα 18:30, όπου η ποίηση, η πεζογραφία, η μουσική και το θέατρο σμίγουν στην παλέτα της τέχνης και αναδύουν αθανασία.

Η ποιητική συλλογή θα ξεδιπλωθεί με διαδραστικό τρόπο, χωρίς κουραστικές εισηγήσεις, με μοναδικό σκοπό να πετύχει το προσκύνημα στην πατρίδα και τον έρωτα.


Βιογραφικό

Η Βάσω Ρουμελή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τα τελευταία δέκα έξι χρόνια κατοικεί μόνιμα και εργάζεται ως υπάλληλος ΟΑΕΔ στην πανέμορφη Αριδαία του Νομού Πέλλας.

Η πρώτη της ποιητική συλλογή «Το δάκρυ του Νόστου» εκδόθηκε το 2016 από τις Εκδόσεις Ινφογνώμων. Έχει βραβευτεί με


έντεκα (11) βραβεία σε παγκόσμιους και εθνικούς διαγωνισμούς ποίησης. Μετά από τρία περίπου χρόνια έρχεται ο «Προσκυνητής» να συνδέσει το παρελθόν με το μέλλον, την στεριά με την θάλασσα, τους στίχους με την μουσική…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *