Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019

Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων

Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους συμπολίτες μας ότι η ευαισθητοποίηση και διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς είναι ευθύνη όλων μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που δούλεψαν για τον περιορισμό των αδέσποτων, θυσίασαν τον ελεύθερο χρόνο τους, διέθεσαν το σπίτι τους για επεμβάσεις στείρωσης και τη μετέπειτα ανάρρωση των ζώων και δε ζήτησαν κανενός είδους προβολή ή επιβράβευση.

Επειδή η ανθρωπιά και ο εθελοντισμός έχουν ονοματεπώνυμο, θα θέλαμε, πέρα από ένα μεγάλο Ευχαριστώ, να υποσχεθούμε ότι θα είμαστε στο πλάι τους είτε ο Συνδυασμός μας εκλεγεί Δημοτική Αρχή, είτε όχι.


Ζούμε εδώ και ενώνουμε μαζί σας τη φωνή μας:


Υιοθετώ δεν εγκαταλείπω!
Στειρώνω δεν ζευγαρώνω!

Εδώ Ζούμε

Υποψ. Δήμαρχος
Μπάτσης Χρήστος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *