Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Το ΕΠΑΛ – Εργαστηριακό Κέντρο Έδεσσας ευχαριστεί..

Το ΕΠΑΛ και το Εργαστηριακό Κέντρο Έδεσσας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον κ. Θεόδωρο Δεληγιάννη από τα Γιαννιτσά, για την δωρεά 500 βελονών και ταινιών μέτρησης σακχάρου, μαζί με τις απαραίτητες συσκευές μέτρησης, καθώς και ενός οξυμέτρου, για την Δράση προσφοράς που ετοιμάζει ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας του Σχολείου μας, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, στα πλαίσια καταπολέμησης του σακχαρώδη διαβήτη - Μέτρηση σακχάρου και Πίεσης - στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς της Έδεσσας.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Δεληγιάννης στέκεται αρωγός στις δράσεις προσφοράς που οργανώνει ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας του Σχολείου μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *