Κυριακή, 7 Απριλίου 2019

Και άλλοι υποψήφιοι με τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη: Ανακοινώθηκαν Μυλωνά, Κάμτση και Ζημπίδης

Άλλοι τρεις υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συντάχθηκαν στην προσπάθεια του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη για να πάνε την «Πέλλα Μπροστά».


Οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ανακοινώνονται σήμερα είναι οι κ.κ.:


ΖΗΜΠΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ, Ελεύθερος Επαγγελματίας / Προπονητής / Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής

ΚΑΜΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Ελεύθερη Επαγγελματίας

ΜΥΛΩΝΑ ΜΑΡΙΑ, Ιδιωτική Υπάλληλος


Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης σε δήλωσή του καλωσόρισε στον συνδυασμό «Πέλλα Μπροστά» τους κ.κ. Ζημπίδη, Κάμτση και Μυλωνά, τονίζοντας πως είναι άνθρωποι με διάθεση για προσφορά και αγάπη για τον τόπο και ότι ο συνδυασμός θα συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση.


Τέλος να αναφέρουμε ότι σήμερα Σάββατο στις 21:00 στην Πέλλα Τηλεόραση θα μεταδοθεί η συνέντευξη του υπ. Δημάρχου Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *