Κυριακή, 7 Απριλίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή «Διαλείπον εκκρεμές» του Τάκη Γκόντη στην Έδεσσα

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια λειτουργίας του, με την υποστήριξη της ΔΗΚΕΔΕ, πραγματοποίησε άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Με ένα εξαίρετο κοινό, μέσα σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου στην Έδεσσα, παρουσιάστηκε η νέα ποιητική συλλογή του Τάκη Γκόντη «Διαλείπον Εκκρεμές» (εκδ.Γαβριηλίδης).

Για την ποιητική συλλογή του Τάκη Γκόντη μίλησαν οι: Κατερίνα Κονδυλάκη, εκπαιδευτικός-κοινωνιολόγος, Θοδωρής Σαρηγκιόλης, ποιητής, Δήμος Χλωπτσιούδης, φιλόλογος, συγγραφέας, κριτικός ποίησης. Με έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο ο Σάκης Δήμτσης απήγγειλε ποιήματα του Τάκη Γκόντη. Τον συντονισμό της παρουσίασης είχε η Κατερίνα Αθανασίου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου. Ο ίδιος ο ποιητής συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν για την εκδήλωση.

Ακολούθως ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Δήμου Έδεσσας Μιλτιάδης Κασσάρας παρουσίασε ποιήματα του Τάκη Γκόντη σε μουσική δική του, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι σολίστ: Αθηνά Κώττα, Παναγιώτης Αβραμίδης και Ευνίκη Γρεβενίτη Τσέμπογλου χειροκροτήθηκαν για τις ερμηνείες τους ενώ η χορωδία του Ωδείου Δήμου Έδεσσας συνόδευε, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην πολύ καλή μελοποίηση του Μ.Κασσάρα.

Ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» ευχαριστεί θερμά όλους όσους έζησαν την μέθεξη και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της Τετάρτης 3 Απριλίου 2019 στο Παρθεναγωγείο στην Έδεσσα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *