Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

PAOK FC: Πρωταθλητής Ελλάδος 2018-19

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-0 του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Τούμπας και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. 21.04.2019

Μετά από αγώνες πολλών ετών, ο ΠΑΟΚ, κόντρα σε όλους και σε όλα κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή της φετινής Super League Σουρωτή.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μία αγωνιστική πριν το φινάλε κέρδισε στην καυτή Τούμπα τον Λεβαδειακό και έφτασε στον στόχο της.

Σε μία βραδιά που οι μαγικές στιγμές ήταν αμέτρητες ο ΠΑΟΚ σκόραρε πέντε φορές με Σάκχοφ (δις), Μπίσεσβαρ , Βαρέλα και Σφιντέρσκι και έγραψε ιστορία! 
 
 
 
 
Απο το paokfc

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *