Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Μήνυμα Ν. Παρούτογλου για τα 100 χρόνια Γενοκτονίας

Το 2019 συμπληρώνονται 100 χρόνια από τότε που ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάστηκε στην μαρτυρική Αμισό. Φέτος την 19 Μαΐου ξημερώνει η επέτειος των εκατό χρόνων από την έναρξη της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Σήμερα ημέρα μνήμης, θυμόμαστε μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της ανθρωπότητας από τον τούρκικο εθνικισμό. Με την στάση μας ανεξαρτήτως καταγωγής οφείλουμε να διαφυλάξουμε τα ήθη ,τα έθιμα και τις παραδόσεις που έφεραν οι πρόγονοι μας, από την αλησμόνητη πατρίδα του Εύξεινου Πόντου.

Οφείλουμε προς τους νεκρούς προγόνους μας να φωνάξουμε για την δικαίωση και την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από το κράτος της Τουρκίας, δίνοντας ένα τέλος στην λήθη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *