Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση Τ.Κ. Τσάκων "Αναγέννηση-Ενότητα-Συνεργασία"

Φίλες και φίλοι, βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές της 26ης Μάη και νομίζουμε ότι έρχεται η στιγμή που ο καθένας από εμάς θα πρέπει να εκφρασει με την ψήφο του, την βούληση του για μία καλύτερη, καθαρότερη και πιο ανθρώπινη κοινότητα. 

Μία κοινότητα της οποίας τα θεσμικά όργανα που θα κλειθούν να την αντιπροσωπεύσουν, θα έχουν λόγο, που θα ακούγεται και θα εκφράζεται με δυναμικό τρόπο προς την δημοτική αρχή. Θα έχουν διάθεση για δουλειά και προσφορά και φυσικά θα ακούνε και θα αφουγκράζονται τα προβλήματα των κατοίκων της τοπικής μας κοινότητας.

Δυστυχώς όλα αυτά χρόνια, το χωριό μας έχει μείνει πίσω. Τόσο σε ότι αφορά έργα υποδομής στον αγροτικό τομέα όσο και σε έργα που αφορούν την παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Γι αυτό όμως, είμαστε όλοι μας συνυπεύθυνοι. Κανένας ατομικά δεν μπορεί να αλλάξει ή να κερδίσει πράγματα. Μόνο εάν δούλεψουμε συλλογικά, μόνο εάν ενώσουμε την φωνή μας όλοι μαζί και απαιτήσουμε- διεκδικήσουμε, μόνο τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ήρθε λοιπον η στιγμή να αποφασίσουμε όλοι μας, αν θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, ή αν θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα και να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα χωριό πιο ανθρώπινο, πιο καθαρό και κυρίως ένα χωριό στο οποίο θα βρουν έναν λόγο να συνεχίσουν να ζουν.

Πιστεύουμε, πως μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλες αυτές τις προκλήσεις. Έχουμε όρεξη για δουλειά και προσφορά και το κυριότερο έχουμε μάθει να ακούμε. Γι αυτό σας καλούμε στις 26 Μάη να ενώσουμε την φωνή μας και να ψηφίσουμε με μοναδικό κριτήριο το καλό του χωριού μας.

Σε αυτές τις εκλογές δεν χωράνε αντιπαλότητες. Δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Ο στόχος είναι ένας για όλους. Και αυτός είναι η πρόοδος και η ανάπτυξη του τόπου μας. Απαιτείται σύννεση, ενότητα και συνεργασία απ όλους, που θα οδηγήσουν στην αναγέννηση του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *