Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση: Αναβάλλεται ο 2ος Λαϊκός Δρόμος Αλμωπίας "Αγγελής Γάτσος"

Αγαπητοί φίλοι δρομείς Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναβολή του 2 ου ΛαΪκού Δρόμου Αλμωπίας "Αγγελής Γάτσος" που ήταν προγραμματισμένος την Κυριακή 12 Μαϊου.

Η Ο/Ε της διοργάνωσης ήταν έτοιμη σε όλους τους τομείς, αλλά δυστυχώς ο νέος νόμος N.4603/19 καθιστά απαγορευτική την ΑΔΕΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ που είναι απαραίτητη για να μπορέσει η Ελληνική Αστυνομία να λάβει τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας.

Οδηγούμαστε στην ΑΝΑΒΟΛΗ και όχι στην ΜΑΤΑΙΩΣΗ, γιατί σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε αυτή την όμορφη εκδήλωση,που με τόσο κόπο και αγάπη ξεκίνησε πέρυσι ο Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας.

Προχωράμε στην άμεση πιστοποίηση των διαδρομών με πιστοποιημένο μετρητή εγχώριο ή ξένο. Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα τεράστιο ΣΥΓΓΝΩΜΗ από όλους τους φίλους,φίλες και παιδιά που μας τίμησαν με την εγγραφή τους αλλά και σε όσους σκέφτονταν να εγγραφούν τις επόμενες ημέρες.


Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *