Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Αναστάσιου Λαμπρίδη

Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι,


Νιώθω ως υποχρέωση μου να σας εκφράσω θερμά τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, όπως αποτυπώθηκε στις 822 ψήφους σας, στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Η κατάληξη του αποτελέσματος μου αφήνει μόνο θετικά συναισθήματα και υπερηφάνεια παρότι δεν σήμαινε την εκλογή μου.

Είμαι σίγουρος πως οι δημοτικοί σύμβουλοι, τους οποίους συγχαίρω για την εκλογή τους, θα ανταποκριθούν επάξια στις προσδοκίες των δημοτών, δηλώνω όμως πως και εγώ θα είμαι δίπλα σας, να προσπαθώ να βοηθώ στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μου με όλες μου τις δυνάμεις.

Η μάχη δεν τελειώνει εδώ! Ακολουθούμε πιστά την πολιτική γραμμή που θα αναδείξει τη διαχρονική και πολιτιστική ταυτότητα του Δήμου Αλμωπίας, ψηφίζοντας Σάκη Χατζηδημητρίου στις εκλογές της Κυριακής στις 02/06/19.

Όλοι μαζί, ενωμένοι για την Αλμωπία!!!


Με τιμή

Αναστάσιος Χαρ. Λαμπρίδης



Δείτε το 2ο trailer που ετοίμασε το ialmopia με φόντο τον β' γύρο εκλογών: Χατζηδημητρίου ή Μπάτσης;




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *