Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Ευχαριστήριο ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας

Ο Πρόεδρος με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας και το προσωπικό των δομών Βοήθεια στο Σπίτι, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους σας, γιατί ακόμα μια φορά ανταποκριθήκατε με γενναιοδωρία, ανθρωπιά και αγάπη προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Για ακόμη μια φορά οι κουμπαράδες Αγάπης τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της περιοχής μας και συγκεντρώθηκαν χρήματα, με την βοήθεια των καταστημάτων και όλου του κόσμου, για να βοηθήσουμε την κ. Τοτίδου Χριστίνα στο πολυδάπανο χειρουργείο που χρειάστηκε να υποβληθεί. 

Για μια ακόμη φορά o κόσμος της Αλμωπίας, έδειξε πως ανταποκρίνεται με γενναιοδωρία, ανθρωπιά και αγάπη προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, ακόμα και σε εποχές στις οποίες περνάμε πολλές δυσκολίες και δοκιμασίες. 

Νιώθουμε πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους υπευθύνους των καταστημάτων για την συνεργασία τους και τον καθέναν από εσάς ξεχωριστά για τη στήριξή σας και την υποχρέωση να σας ανακοινώσουμε το αποτέλεσμα της προσπάθειας που κάναμε ¨ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ¨.

Το ποσό λοιπόν που συγκεντρώθηκε και αποδόθηκε στην οικογένεια είναι 7.428,00€, με τις ευχές όλων μας για γρήγορη ανάρρωση! 

Με σεβασμό και εκτίμηση,


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *