Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Αβραμίδου Σοφία: "Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους - Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες Αλμωπίας"

Αισθάνομαι πρωτίστως την ανάγκη να συγχαρώ θερμά όλους τους συνυποψηφίους, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που έλαβαν μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του δημοτικού συμβουλίου και των τοπικών συμβουλίων, ενισχύοντας με τη συμμετοχή τους το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους δημότες του Δήμου Αλμωπίας, όσες και όσους στήριξαν τον συνδυασμό ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ με επικεφαλής τον κ. Σάκη Χατζηδημητρίου, αλλά και όσους δεν μας στήριξαν σε αυτή την πρώτη εκλογική αναμέτρηση λόγω προσωπικών συγκυριών…

Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους εσάς που με στηρίξατε με τη ψήφο σας και μου δώσατε δύναμη με το χαμόγελό σας, με τη θετική σας ενέργεια και τον καλό σας λόγο και να ξέρετε ότι σας περιμένουμε όλους την ερχόμενη Κυριακή για τη μεγάλη τελική νίκη.
Νικητής αυτών των εκλογών, επιθυμώ να είναι η συνεργασία και η ενότητα.
Σας ευχαριστώ.

Πάντα στη διάθεσή σας…

Αβραμίδου Σοφία


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *