Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ - Σύσκεψη το απόγευμα

Αυτή η σύσκεψη αποφασίστηκε το βράδυ της 26ης Μαΐου, όπως αναφέρει στο ethnos.gr κορυφαίο στέλεχος της Κουμουνδούρου

Εκλογές 2019: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών – με πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής τους την 30ή Ιουνίου - αμέσως μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μετά τη μεγάλης διάρκειας σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, το απόγευμα της Δευτέρας - και μετά τις 19:00- σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο, ευρεία συνάντηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της Κεντρικής Επιτροπής και του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συμμαχίας, προκειμένου να εκτιμηθεί η εκλογική ήττα του κυβερνώντος κόμματος και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα προς τις εθνικές κάλπες. Αυτή η σύσκεψη αποφασίστηκε, όπως αναφέρει στο ethnos.gr κορυφαίο στέλεχος της Κουμουνδούρου.

Στη νέα ευρεία σύσκεψη ο πρωθυπουργός αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία.

Η σύσκεψη το απόγευμα της Δευτέρας γίνεται λίγο πριν την αναχώρηση του πρωθυπουργού για το δείπνο των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *