Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

IALMOPIA LIVE: Στα εγκαίνια του υπ. Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου [ΒΙΝΤΕΟ]

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (19/5) η εκδήλωση με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού "Αλμωπία Ψηλά" του υπ. Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου.



Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εγκαίνια του συνδυασμού, ενώ ο Νίκος Παρούτογλου στην ομιλία του, τόνισε πως αυτός ο συνδυασμός θα ανατρέψει τις παθογένειες του παρελθόντος και την υποκρισία, βάζοντας τέλος στα εύκολα και ψεύτικα λόγια. Τέλος παρουσίασε όλους τους υπ. Δημοτικούς Συμβούλους.

Το ialmopia ήταν εκεί και παρακολούθησε όλη την εκδήλωση. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μερικά αποσπάσματα από την ομιλία του υπ. Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου.


Δείτε το βίντεο μέσα από την κάμερα του ialmopia:





ialmopia.gr

10 comments:

  1. Παμε Νικολα γερα για μεγαλη νικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο επομενος δημαρχος αλμωπιας ο καλυτερος με διαφορα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη επιτυχια Νικο, θα την χρειαστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Me tetoio psifodeltio pou xeis ftiaxei se kovo na monomaxeis me ton drosoglou teleutea thesi pasokara mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εντέξει, την είπες την εξυπνάδα σου; τώρα νιώθεις καλύτερα;

      Διαγραφή
  5. Kalh epituxia Niko kai se olous tous upopsifious

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εισαι ψυχη ρε νικο, τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΙΚΟ, ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ Ν Ι Κ Η Τ Η Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. νομίζω υστερεί σε συνεργάτες.Ο υποψήφιος Δήμαρχος πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 άτομα με φοβερές ικανότητες προσόντα και γνώσεις για να επιβιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Παρούτογλου δεν είναι άφθαρτος όπως θέλουν κάποιοι να τον παρουσιάζουν.Κατά το παρελθόν εκρποσώπησε το βαθύ Πασοκ ως υποψήφιος βουλευτής όπως θυμόμαστε όλοι ενός κόμματος που ο λαός καταδίκασε με τη ψήφο του.Επίσης διετέλεσε αντιδήμαρχος και σε άλλες αμοιβόμενες θέσεις του Δήμου με το Δήμαρχο Πασόη απ τον οποίο λάκισε πριν λίγο καιρό.Όπως καταλαβαίνει κανείς αν και νέος κάποιος μπορεί να κριθεί για πολλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *