Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πολυξένη Νάνου αποκλειστικά στο ialmopia.gr

Το ialmopia.gr έχει τη χαρά να φιλοξενεί την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με την παράταξη του Χρήστου Μπάτση, Πολυξένη Νάνου σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Επιμέλεια: Τάσος Καλαϊτζής


- Κατ’ αρχάς να σ’ ευχαριστήσουμε για τη γνωριμία μέσω του site μας. Με αφορμή τις Δημοτικές Εκλογές και την υποψηφιότητα σου με τον συνδυασμό «Εδώ Ζούμε», πως θα ήθελες να συστηθείς στον κόσμο της Αλμωπίας που μας διαβάζει καθημερινά;


Κι εγώ σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να εκφραστώ μέσω του site σας. Ονομάζομαι Πολυξένη Νάνου και είμαι το δεύτερο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας από τους Προμάχους. Ο πατέρας μου είναι ο Νάνος Ιωάννης και η μητέρα μου η Πουσίνη Μαρία, ενώ τα τρία αδέρφια μου είναι ο Αλέξανδρος , η Σταυρούλα και ο Νίκος. Σήμερα κατοικώ στην Κωνσταντία, με το σύζυγο μου Μαρμαρίδη Λάζαρο, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας επίπλων. Αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο Αριδαίας το 2003 και σπούδασα στο τμήμα Ειδικής Λουτροθεραπείας και Σπα του ΙΕΚ Αριδαίας.


- Όποιος ασχολείται με την πολιτιστική παράδοση της περιοχής μας γνωρίζει το όνομα σου, καθώς είσαι στενά συνδεδεμένη με τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Ποια είναι όμως η κύρια ασχολία σου;

Το μεγαλύτερο κομμάτι της προσωπικής μου ζωής είναι αφιερωμένο στην Τοπική Πολιτιστική Παράδοση. Σε μικρή ηλικία εντάχθηκα στον σύλλογο των Προμάχων ως χορεύτρια και στη συνέχεια ως μέλος και χοροδιδάσκαλος. Η αγάπη μου για την παράδοση και τον πολιτισμό ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή μου σε διάφορους συλλόγους της περιοχής, είτε ως χορεύτρια, είτε ως χοροδιδάσκαλος αλλά και ως απλή εθελόντρια. Όσον αφορά τα χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής αρχικά εργάστηκα στο ΚΕΚΥΚΑμεα στην Έδεσσα. Αργότερα, επί δέκα συναπτά έτη στην ΕΑΣ Αλμωπίας στον τομέα της Διοικητικής Υποστήριξης. Τέλος, στον ΑΦΟΣ Αλμωπίας «Η ΕΝΩΣΗ» ως υπεύθυνη στο τμήμα ΟΣΔΕ και ως γραμματέας του Συνεταιρισμού και της Ομάδας Προμάχων όπου ασχολούμαι μέχρι και σήμερα.


- Για ποιο λόγο επέλεξες να ενταχθείς στην παράταξη του κ. Μπάτση;

Η πολυετής εργασία μου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό και η ενασχόληση μου στους Τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους έχει ως αποτέλεσμα την καθημερινή επικοινωνία με τους συμπολίτες μου. Αυτό μου δίνει το πλεονέκτημα να γνωρίζω τα καθημερινά προβλήματα της ευρύτερης περιοχής. Έτσι, νιώθω πως μπορώ να βοηθήσω με ουσιαστικές λύσεις, όπου και όποτε μου ζητηθεί. Έτσι αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές στις 26 Μαΐου με τον συνδυασμό του υπ. Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση, καθώς πιστεύω στο ρεαλιστικό του πρόγραμμα και τη διάθεση προσφοράς προς όλους τους συμπολίτες μας ανεξαιρέτως.


- Κλείνοντας, τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο της Αλμωπίας και για ποιο λόγο ζητάς να σου εμπιστευτεί την ψήφο του;

Σε αυτές τις εκλογές ζητάω τη ψήφο σας γιατί θέλω να προσφέρω σε αυτόν τον τόπο. Θέλω να υπηρετήσω την περιοχή μας με στόχο την ανάπτυξη και όχι τη στασιμότητα. Γιατί θέλω να δω τον τόπο μας όπως πραγματικά μας αξίζει. Από όλους εσάς ζητώ την στήριξη σας γιατί Εδώ Ζούμε. Πάντα βρίσκομαι στη διάθεση σας να γνωριστούμε, να κουβεντιάσουμε, να συμπορευτούμε..




Ευχαριστούμε θερμά την Πολυξένη Νάνου για το χρόνο της και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.


ialmopia.gr



27 comments:

  1. Οσοι γνωριζουμε την Πολυξενη, ξερουμε οτι προκειται για αξιολογο ανθρωπο με διαθεση και χαμογελο να προσφερει στον τοπο μας. Καλη επιτυχια κοτιτσι μου ομορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία Πολυξένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ώριμο, σοβαρό και μετρημένο κορίτσι. πολύ καλή επιλογή για τον Χρήστο, εύχομαι τα καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΤΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι να την εμπιστευτεί ο κόσμος! Είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος και εξαίρετος χαρακτήρας. Έντιμη, ειλικρινής. Καλή επιτυχία στην Πολυξένη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοβαρή στη δουλεία της. Καλή επιλογή πιστεύω για τον συνδυασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ..ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο το υφος και τον τροπο καταλαβαινεις ποιος τα εγραψε φτανει πια ασε να μιλησει και κανενας αλλος για το ηθος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συνεχιζεις να βγαζεις χολη "ανωνυμε σχολιαστη". αλλη δουλεια δεν εχεις; ή μηπως εισαι βαλτος;;;

      Διαγραφή
  9. Ανεξαιρέτως την παράταξη που εκπροσωπεί ο κάθε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, καλό θα ήταν όλοι να αφήνετε τους συμπολίτες σας να σας κρίνουν..Ο απλός Πολίτης λοιπόν ξέρει καλύτερα για τον καθένα από εσάς τι πρεσβεύεται και τι ήθος έχετε..η ενασχόληση σας με τα κοινά θα σας φέρει ψήφους η αποτελεσματικότητα σας όμως δυστυχώς θα μειονεκτεί πάντα καθότι στερείστε μορφωτικού επιπέδου.. Η πολυετής εργασία σας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό, έναν Συνεταιρισμό που όλοι γνωρίζουν το τρόπο λειτουργίας του, δεν αρκεί. Επιπλέον σε επόμενη Συνέντευξη σας πείτε μας σας παρακαλώ πως ένα τόσο μεγάλο χωριό όπως η Πρόμαχοι, μειονεκτεί σε σχέση με άλλες περιοχές του Δήμου μας, γιατί για τον πληθυσμό του οι Πολιτιστικές σας εκδηλώσεις μειονεκτούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. etsi ante gt to mono pou xeroun einai na paineuontai as pane se alla xwria na doun ti t6ha pei politistikes ekdilwseis me toso megalo xwrio tipota de diorganwnoun pali kala pou pera apo to sullogo dimiourgithikan alles omades na vgazoun asproprosopo to xwrio opws oi ethelontes.Apo politistikis apopsews k xoreutika san ta moutra tous ta kanan

      Διαγραφή
    2. συνεχιζεις να βγαζεις χολη "ανωνυμε σχολιαστη". αλλη δουλεια δεν εχεις;

      Διαγραφή
    3. Εσύ δεν μας είπες τι παραπάνω έχεις κάνει και καταφέρει. Άσε τα νέα άτομα να κάνουν την προσπάθεια τους και Τραβα στο χωριό σου να κοιτάς τις εκδηλώσεις τις δικές σου. Πίσω από ανωνυμία λες τις παπαριες σου.

      Διαγραφή
  10. Άπλα θα προσθέσω...και από πολύ (καλή?)οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ..ΠΑΙΝΕΨΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΕΙΣ..

      Διαγραφή
    2. ε βεβαια αυτους που σ εσπειραν δε θα ανεβασεις

      Διαγραφή
  11. xeroume polloi kala merikoi pws vrethikes sti thesi pou vrethikes de xreiazetai na paineveis toso ton eayto sou einai krima gt uparxoun paidia pragnmatika me spoudes. olo lathi kanete ston "sineterismo"sas kai ton silogo ton perases gia to xwrafi sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΗΤΕ ΚΑΙ ΑΛΑΘΗΤΕ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ,ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ. ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΛΙΑΣΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

      Διαγραφή
    2. Για πες μας και εμάς να μάθουμε πως βρέθηκε εκεί ρε τραχανα;

      Διαγραφή
  12. Οι Πολιτιστικες εκδηλωσεις στους Προμαχους καθε χρονο ειναι στα σχεδια μας γτ ειναι πολυ ομορφο χωριο αλλα καθε χρονο απογοητευομαστε. Εξαπλατανος σκονη σας εχει κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  13. toso megalo xwrio aparadekto oi ekdilwseis einai poli pio katw apo exaplatano apsalo kai alla meri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή επιτυχία Πολυξένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολυξένη μου (και όλοι όσοι θέσατε τον εαυτό σας στη κρίση του κόσμου ΕΠΩΝΥΜΑ) άκου τα εξής.. Μην ακούτε κανέναν, μη δινετε σημασία σε κανέναν ανώνυμο σχολιαστή. Άνθρωποι -κουνούπια, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να σπέρνουν μιζέρια, τόσο μικροί και ασήμαντοι που είναι. Προχωρήστε μπροστά, όλοι οι νέοι γιατί από σας θα εξαρτηθουν πολλά.Εσείς είστε το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή επιτυχία!!!!! είμαστε μαζί σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή επιτυχία Πολυξένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Από τις πλέον αξιόλογες υποψηφιότητες των εκλογων για τον Δήμο μας. Αν και η παραταξη που συμμετέχει δεν ειναι της επιλογης μου θεωρώ ότι ατομα σαν την κ. Νάνου θα ειναι χρήσιμα σε ενα Δημοτικό συμβούλιο, διότι διακρίνεται για το ηθος της , την εργατικότητα της και τον χαρακτηρα της. Της ευχομαι καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *