Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Σημαντική συνεργασία BeSmart με τον Τουριστικό οδηγο InPozar

Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις με δήμους στην Γερμανία ήμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η BeSmart σε συνεργασία με τον Τουριστικό οδηγό InPozar προχωράει στο επόμενο βήμα και θα φιλοξενήσει 16/06 μέχρι και 18/06 σημαντικά άτομα από την τοπική κοινωνία της Γερμανίας για να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Ευχαριστούμε θερμά τον νέο Δήμαρχο κ. Μπάτση Χρήστο για την τεράστια προσπάθεια που έκανε για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το σημαντικό εγχείρημα.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι όταν υπάρχει σχέδιο, οργάνωση και όρεξη για δουλειά, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Συνεχίζουμε δυναμικά για να μπορέσουμε να αναδείξουμε και να προβάλουμε τις ομορφιές του τόπου μας στο εξωτερικό. Θα ήμαστε εκεί σε όλη αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν ένα χρόνο μαζί με τον τον κ. Νίκο Παντελίδη.

Με εκτίμηση,

Νοταρίδης Ελευθέριος
BeSmart Greece

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *