Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Θέατρο του Βορρά: «Ο πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη κρεμμύδω» στην Έδεσσα

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΜΥΔΩ» ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΑΒΑΛΛΙΩΤΙΣΣΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30 Μ.Μ.
 
 
Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τις 3 διπλές προσκλήσεις από το ialmopia.gr



Για πρώτη φορά το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών γίνεται θεατρική παράσταση!!!


Το Θέατρο του Βορρά φέτος το Χειμώνα παρουσιάζει το αγαπημένο μουσικό παραμύθι του Γ. Σακελλαρίδη «Ο πρίγκιπας Λεμόνης». Μια διαδραστική παράσταση, με τα πολυαγαπημένα τραγούδια του Πρίγκιπα Λεμόνη! Τα παιδιά, γνωρίζουν από κοντά το Λεμόνη και την Κρεμμύδω που μιλούν για τη δύναμη της αγάπης!

Η υπόθεση του έργου

Ο καλόκαρδος Πρίγκιπας Λεμόνης γνωρίζει την όμορφη Κρεμμύδω και την ερωτεύεται! Παρά τις αντιρρήσεις που έχει ο περίγυρος και των δυο θα παντρευτούν και θα απαντήσουν σε όλους όσους επικρίνουν την αγάπη τους...με αγάπη!!!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο Πρίγκιπας Λεμόνης και η Όμορφη Κρεμμύδω, παρά τις διαφορές τους, ερωτεύονται με την πρώτη ματιά! Στο βασίλειο ξεσπάσει μεγάλο σούσουρο! Όλοι είναι εναντίον αυτής της μεγάλης αγάπης και προσπαθούν να τους χωρίσουν! Καρότα υπασπιστές, βασιλιάς και βασίλισσα Λεμόνη, μαμά και μπαμπάς Κρεμμύδι, δεν μπορούν με τίποτα να καταλάβουν πώς γίνεται ένα λεμόνι να ερωτευτεί κρεμμύδι! Θα καταφέρει ο έρωτας αυτός να έχει ευτυχισμένο τέλος και να χορέψουμε στο γάμο τους παρέα με τον κουμπάρο κύριο μαιντανό;

Πολύχρωμα σκηνικά και κοστούμια, μουσική και χορός με τα αγαπημένα μας τραγούδιασε μια παράσταση που το γέλιο και η αγάπη γεμίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων!


Λίγα λόγια για τον « Πρίγκιπα Λεμόνη»

Το αγαπημένο βιβλίο των παιδιών, χρόνια τώρα, ευαισθητοποιεί τα παιδιά αναφορικά με το θέμα της υγιεινής διατροφής και δίνει ερεθίσματα για συζητήσεις που αφορούν το ζήτημα της παχυσαρκίας, ζήτημα το οποίο συχνά συνδέεται και με την αυτοεκτίμηση.

Ωστόσο, το βιβλίο «Ο πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω», πάει ακόμα πιο πέρα καθώς μιλά στα παιδιά για τη δύναμη της αγάπης και για τη δημιουργικότητα που χαρίζει ο έρωτας στους ερωτευμένους. Γι’ αυτό και η ιστορία αυτή αγαπήθηκε όχι μόνο από τα παιδιά, αλλά και από τους ρομαντικούς ενήλικες.

Το περιεχόμενο του βιβλίου αποτελεί προσφιλές υλικό για γιορτές, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, project και άλλες δράσεις , στις οποίες συμμετέχουν από προ νήπια έως και μαθητές των ΣΤ! τάξεων του Δημοτικού Σχολείου.

«Ο πρίγκιπας Λεμόνης» έχει συμπεριληφθεί από το 2014 στο ανθολόγιο παιδικών τραγουδιών των Δημοτικών Σχολείων της Κύπρου. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί σε βιβλίο (με Cd) από τις εκδόσεις Polaris.


Από το 2016 κυκλοφόρησε και η συνέχεια αυτού του παραμυθιού (μέσα από ένα άλλο βιβλίο, του ίδιου εκδοτικού οίκου), με τίτλο: «Το μαγικό ραβδί του πρίγκιπα Λεμόνη». Το μαγικό ραβδί δεν είναι άλλο από την πανανθρώπινη αγάπη!


Ταυτότητα Παράστασης:

Κείμενο – Μουσική: Γ. Σακελλαρίδης

Θεατρική Διασκευή – Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Βαγγέλης Δαλλές

Σκηνικά – Κοστούμια: Anna Wassiac

Φωτισμοί: Γ. Ζίγκας

Ηθοποιοί: Θοδωρής Γεωργίτσης – Αννα Χατζηαντωνίου

Μουσική παίζει ζωντανά η Ελένη Γαβριλάτου

Παραγωγη: Θέατρο του Βορρά

Διάρκεια: 60 λεπτά



Τιμή εισητήριου: 7 ευρώ (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ), 9 ευρώ (ΤΑΜΕΙΟ)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ, ΤΗΛ. 23810 20300

Εισιτήρια πληρώνουν τα παιδιά από 1,5 ετών και άνω

Πανελλαδική προπώληση: Καταστήματα Seven Spots, Reload Stores, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, www.viva.gr, viva τηλεφωνικό κέντρο 11876


ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6986523898 (10:00 -13:00 ΚΑΙ 17:30 -21:00)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *