Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Σε αδιέξοδο ο Εδεσσαϊκός

Σε ένα κλίμα γενικής απροθυμίας και αδιαφορίας, που γεννά ερωτηματικά και αβεβαιότητα για τη διοικητική συνέχεια της ιστορικής ομάδας της Πέλλας

Σε διοικητικό αδιέξοδο βρίσκεται ο Εδεσσαϊκός μετά την αποχώρηση του Πέτρου Πασαλή, κατι που επιβεβαιώθηκε και στη χθεσινή γενική συνέλευση η οποία έγινε με 24 μόλις άτομα και διέρκισε περίπου μιά ώρα.

Στις διεργασίες έγινε ο απολογισμός, οικονομικός από τον ταμία Αντώνη Ρυσάφη, διοικητικός από τον απερχόμενο πρόεδρο Πέτρο Πασσαλή και για τις ακαδημίες, από τον υπεύθυνο Γιάννη Τρυφωνίδη.

Στη συνέχεια, δεν προέκυψε εκδήλωση ενδιαφέροντος για ανάμειξη με τα διοικητικά από νέο σχήμα.

Η συνέχεια της συνέλευσης ορίστηκε για την επόμενη Τετάρτη, 19 Ιουνίου στα γραφεία των «τριαινοφόρων», με την ελπίδα να προκύψει διοικητική λύση και να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση των «πράσινων»:

"ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΧΗΜΑ"

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Γενική Συνέλευση του Εδεσσαϊκού.Στην αίθουσα του εργατικού κέντρου της πόλης ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρος Πασσαλής έκανε ένα λεπτομερή διοικητικό απολογισμό της τριετίας του,ακολούθησε οικονομικός απολογισμός της χρονιάς από τον Αντώνη Ρυσάφη καθώς και ο απολογισμός της Ακαδημίας από τον Γιάννη Τρυφωνίδη.Στη συνέχεια μεταξύ των παρόντων δεν βρέθηκε κάποιο σχήμα να αναλάβει τα ηνία του Συλλόγου με αποτέλεσμα η Γενική Συνέλευση να μεταφερθεί για την άλλη Τετάρτη στις 19 Ιουνίου στις 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου με αποκλειστικό θέμα τις αρχαιρεσίες".



απο το Pellanews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *