Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Β' φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος: Δεύτερη ήττα για την ομάδα του ΦΟΑ από την Πρέβεζα

Mε ήττα από τη Νικόπολη Πρέβεζας συνέχισε στη δεύτερη αγωνιστική η παιδική ομάδα του ΦΟΑ, στο πλαίσιο της Β' φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται αύριο Δευτέρα στις 17:15 με αντίπαλο τον Κεραυνό Λάρισας, που ηττήθηκε σήμερα από τα Μουδανιά.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα της σημερινής αναμέτρησης:

Δεκάλεπτα: 16-10, 39-38, 61-46, 80-57

Διαιτητές: Τσαρδούλιας - Τσάνταλη


Νικόπολη Πρέβεζας (Πολίτης): Τζώκας, Καραστάθης 15(2), Αναστασόπουλος 10, Μίχος 15(3), Τζίμας 10(1), Κυριαζής, Παππάς 12(2), Ζήκας 2, Μουσγάς 6, Παπάς 10, Κατσάνος.

ΦΟ Αριδαίας (Χασάπης): Βασίλογλου-Καμενίδης 9(3), Παυλίδης 8(2), Σαρικούδης 11(1), Πετρούδης Γ. 2, Αναστασίου, Παντής, Πετρούδης Δ. 6, Τσακίρης 9(1), Αμπάρης 13(1).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *