Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

Εορτάστηκε στα Γιαννιτσά η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Με μουσική πλημμύρισε ο πεζόδρομος των Γιαννιτσών την Παρασκευή 21 Ιουνίου λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ. 

Για ακόμη μία χρονιά το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Γιαννιτσών έδωσε το παρόν στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, όπου οι μουσικοί παίζουν σε κάθε γωνιά διαδίδοντας την συνεργασία, την ανταλλαγή ιδεών, το κέφι, την ομορφιά που προσδίδει η ενασχόληση με τη μουσική. 

Σύνολα του Ωδείου με συμμετοχή και συνεργασίες σπουδαστών και καθηγητών του παρουσίασαν έργα του κλασσικού και μοντέρνου ρεπερτορίου, ξένου και ελληνικού.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση και απόλαυσε τη μουσική διαδρομή που συμπίπτει, όχι τυχαία, με το θερινό ηλιοστάσιο, την μεγαλύτερη ημέρα της χρονιάς. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μπροστά στο Πολεμικό Μουσείο Γιαννιτσών (πεζόδρομος), ο χώρος του οποίου διατέθηκε στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο για την ημέρα αυτή. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *