Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Συμπολίτη και συμπολίτισσα της Πέλλας...

Οι θυσίες του λαού δεν πρέπει να πάνε χαμένες, να υψωθεί τείχος στην μνημονιακή ατζέντα των πολιτικών της λιτότητας που επιμελώς «κρύβει» στο πρόγραμμα της η ΝΔ , να διατηρηθεί και να διευρυνθεί το κοινωνικό κράτος , να προχωρήσουμε σε πολιτικές δίκαιης ανάπτυξης για τους μεσαίους, μικρομεσαίους και τους αδύναμους.

Τώρα που σταθεροποιήσαμε την οικονομία έξω από τα μνημόνια μπορούμε να εφαρμόσουμε την δικιά μας πολιτική.

Η Πέλλα μπήκε με μεγάλη προσπάθεια μετά το 2015 στους Εθνικούς σχεδιασμούς μετά από πολλές δεκαετίες αφάνειας, εγκατάλειψης και υποβάθμισης που οφείλονται στις πολιτικές των Κομμάτων που κυβέρνησαν αλλά και των πολιτικών παραγόντων δεκαετιών που το μόνο που έκαναν ήταν να αναπαράγουν τον πελατειασμό.

Να μην επιτρέψουμε την οπισθοδρόμηση της Πέλλας και την αναπαραγωγή των μηχανισμών της παλιάς περπατησιάς που λειτουργούν πολύ μακριά από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και ευθύνονται για την κατρακύλα πολλών χρόνων.

Στις 7 Ιούλη αποφασίζουμε για τις ζωές μας !!!

1 comments:

  1. Στις 7 Ιούλη αποφασίζουμε για τις ζωές μας και καταψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *