Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019

ΕΚΑΣΚΕΜ: Ευχαριστήρια επιστολή του Α.Π.Σ. "ΚουΠα" ΚΙΛΚΙΣ προς τον Συμεών Παπαδόπουλο

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. "ΚουΠα" ΚΙΛΚΙΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον πρώην προπονητή του ΣΥΜΕΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

O Συμεών Παπαδόπουλος ήταν μαζί μας από την πρώτη μέρα της τριετούς μας παρουσίας σαν προπονητής στην Ακαδημία μας, προσφέροντας με όλες του τις δυνάμεις ότι καλύτερο είχε για την πρόοδο του Συλλόγου. Αυτά τα χρόνια αγαπήθηκε από τους αθλητές και τους γονείς για τον ακέραιο χαρακτήρα του αλλά κυρίως με το ήθος του, στο δύσκολο έργο της εκπαίδευσης αλλά και της εκμάθησης των μυστικών του μπάσκετ στους μικρούς μας φίλους...!!

Δυστυχώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και η προπονητική σχέση του ΣΥΜΕΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με την "ΚουΠα" έφτασε στο τέλος της. Όχι όμως και η ουσιαστική του σχέση, μιας και ο ΣΥΜΕΩΝ θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας...!!!

Η οικογένεια μας τον ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της αφού πλεόν είναι κομμάτι της ιστορίας μας κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Η διοίκηση του Συλλόγου του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του πορεία, ως προπονητής αλλά και παίκτης στον νεό του Σύλλογο Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ και κάθε επιτυχία..!!

 
Εις το επανειδείν.....


Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. "ΚουΠα" ΚΙΛΚΙΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *