Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Λαογραφικού Ομίλου «Ακρίτες Αλμωπίας»

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος «Ακρίτες Αλμωπίας» θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν στα «Ακρίτεια», που πραγματοποιήθηκαν στο Δασάκι Αριδαίας την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου. 
 
Ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους της παράδοσης, που ήταν παρόντες εκεί, για να παρακολουθήσουν το πλούσιο πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι προσκεκλημένοι σύλλογοι. Η στήριξη που εσείς προσφέρετε είναι αυτή που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε πολύ!

Να θυμίσουμε ότι στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των τεσσάρων τυχερών λαχνών, που κερδίζουν δύο tablet και δύο κινητά από την εταιρία MLS. Οι τυχεροί λαχνοί είναι τα νούμερα:

Νούμερο 1535 MLS T8 FingerPrint 4G

Νούμερο 613 MLS T8 FingerPrint 4G

Νούμερο 1696 MLS MX 4G 2019

Νούμερο 587 MLS Rocky

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία του συλλόγου.


Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Συλλόγου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *