Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Μπαμ με Κεφαλά και Καραμπά τα Γιαννιτσά!

Μπαμ με Κεφαλά τα Γιαννιτσά(Αναγέννηση)


Μια ακόμα αξιόλογη μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα των Γιαννιτσών (Αναγέννηση) που πιστή στο δόγμα της ,να ανακοινώνει κάθε μέρα από μια μεταγραφή, ανακοινώνεικαι επίσημα την απόκτηση του 26 χρόνου μέσου Δημήτρη Κεφαλά.

Ο κεφαλάς αμυντικό χαφ πέρσι αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία με τα χρώματα του Άρη Παλαιοχωρίου.

Η ομάδα των Γιαννιτσών εκπληρώνει έναν – έναν τους μεταγραφικούς στόχους που έχει με σκοπό να είναι απόλυτα έτοιμη η ομάδα την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο Δημήτρης Κεφαλάς είναι 26 ετών (24/09/1992), μέσος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από Παλαιοχωρι και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Πανθηραϊκό Καβάλα, Δόξα Δράμας, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ΦΑΣ Νάουσα, ΑΟ Κασσιώπη, Οδυσσέα Αναγέννησης, Απόλλωνα Καλαμαριάς και στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή.

Η διοίκηση των Γιαννιτσών με επικεφαλή τον πρόεδρο Τεο Δανιηλίδη έχει έρθει σε συμφωνία και με άλλους αξιόλογους παίκτες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.


Πήρε και Καραμπά τα Γιαννιτσά (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ)

Ακόμα μια μεταγραφή , για την ομάδα των Γιαννιτσών (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) που κατάφερε να αποκτήσει ένα αξιόλογο αμυντικό, τον 24 χρόνο Γιάννη Καραμπά , που αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία στην ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου την προηγούμενη σεζόν.

Ο Ποδοσφαιριστής έχει πολλές συμμετοχές στην Γ’ εθνική κατηγορία γεμάτες ποδοσφαιρικά χρονιές, ενώ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Καραμπάς είναι 24 ετών (11/09/1995), ακραίος αμυντικός και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Παλαιοχώρι προηγήθηκε ο Κιλκισιακός, ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και των ΑΠΕ Λαγκαδά, Αγροτικού Αστέρα ενώ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Α.Σ. (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) Γιαννιτσά θα προβεί τις επόμενες μέρες και στην ανακοίνωση και άλλων παικτών που έχει ήδη συμφωνήσει μαζί τους, σκοπός της ομάδας είναι η δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου που θα εμπνέει τους φιλάθλους της Πόλης και όχι μόνο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *