Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Κάθε μέρα γιορτή στην 5η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας 2019

Πόλος έλξης πλήθους επισκεπτών από το Νομό Πέλλας και ευρύτερα είναι η Σκύδρα αυτήν την περίοδο λόγω της 5ης Εμποροπανήγυρης που ξεκίνησε την Τρίτη 20 Αυγούστου και θα διαρκέσει επτά ημέρες, δηλ. μέχρι τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019.

Την πρώτη ημέρα, πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου Σκύδρας συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στην πλατεία Δημοκρατίας, απέναντι από το Δημαρχείο και με παραδοσιακούς χορούς και μουσικές κατευθύνθηκαν μέσω της 24ης Ιουλίου προς το χώρο της Εμποροπανήγυρης δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και προαναγγέλλοντας με τον τρόπο αυτό την έναρξη της 5ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας.

Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με τον αγιασμό και τις ευλογίες των σεβαστών πατέρων: Αρχιμανδρίτη Αντώνιου Κορέστη, Ιωάννη Φασουλάκου, Ευστράτιου Ιμβριώτη, Κωνσταντίνου Πολίτη, Ειρηναίου Τσάλμα.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός – ομιλία της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου.

Μετά την κοπή της κορδέλας των εγκαινίων πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου Σκύδρας χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς αναδεικνύοντας και παρουσιάζοντας για μια ακόμη φορά την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά και επακολούθησε η περιήγηση στον εκθεσιακό χώρο.

Ας σημειωθεί ότι η έναρξη της Εμποροπανήγυρης συνοδεύτηκε κι αυτή τη φορά από το ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Την επόμενη ημέρα μικροί συμπολίτες μας και φίλοι ψυχαγωγήθηκαν με την παράσταση του θεάτρου σκιών που είχε τον τίτλο «Το σχολείο του Καραγκιόζη».

Το μεγάλο εύρος των εκθεσιακών προϊόντων και των υπηρεσιών που παρουσιάζονται στην Εμποροπανήγυρη μαγνητίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Οι υπαίθριοι χώροι εστίασης, αναψυχής, λούνα παρκ προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία. 

Η πόλη και η αγορά της Σκύδρας ήταν και είναι πανέτοιμες για την υποδοχή και τη φιλοξενία των επισκεπτών. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Σκύδρας πραγματοποιεί την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 λευκή νύχτα με τα καταστήματα να υποδέχονται το αγοραστικό κοινό μέχρι το βράδυ, στις 11:00΄η ώρα, προετοιμασμένα, όπως πάντα, για να καλύψουν όλα τα γούστα και τις επιθυμίες πελατών και επισκεπτών μ΄εξαιρετική ποιότητα, μεγάλη ποικιλία, αφθονία και τιμές για κάθε βαλάντιο.

Την τελετή έναρξης της Εμποροπανήγυρης τίμησαν με την παρουσία τους μαζί με τους πολλούς συμπολίτες μας κι επισκέπτες o Στρατηγός – Διοικητής της 2ας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Δημόκριτος Κωνσταντάκος με τον Ταξίαρχο – Υποδιοικητή Γεώργιο Χρίσταινα, ο Διευθυντής Αστυνομίας Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας Βασίλειο Παπαπαναγιώτου, οι Βουλευτές του Νομού μας: Βασίλης Βασιλειάδης, Θεοδώρα Τζάκρη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη και Πέτρος Ζέρζης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας Στάθης Ανδρεάδης, οι Αντιδήμαρχοι: Γιάννης Θεοδοσίου, Θεμιστοκλής Κρητίδης, Μιχάλης Μέγας, Γιώργος Χρυσαφίδης, ο Πρόεδρος του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Στέλιος Σουρουτζίδης, ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Σ. Νίκος Χατζηιωαννίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Κοινοτήτων, ο πρώην Βουλευτής Ιορδάνης Τζαμτζής, εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων, του πολιτιστικού κι αθλητικού τομέα, πολιτευτές, και στελέχη του δημοσίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *