Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Τραγωδία στην Πιπεριά Αριδαίας - 56χρονος έκαψε το σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Πιπεριά του δήμου Αλμωπίας, από την αυτοκτονία – σοκ 56χρονου εκπαιδευτικού, ο οποίος πυρπόλησε το σπίτι του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο μέσα στο αυτοκίνητό του, δίνοντας έτσι τραγικό τέλος στη ζωή του.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 6:30 σήμερα το πρωί, όταν ο 56χρονος καθηγητής Φυσικής, διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, για άγνωστους λόγους έκαψε το σπίτι του και στη συνέχεια επιβιβάσθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα.

Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.
 
 
 
 
απο το karatzova.com

1 comments:

  1. Καλό παράδεισο Παναγιώτη
    Μεγάλη η λύπη μας για το συμβάν.
    Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την ανεκτίμητη προσφορά σου στα παιδιά μας, αλλά και στα παιδιά της Αλμωπίας που είχαν την τύχη να σε έχουν καθηγητή, όλα αυτά τα χρόνια, γιατί εκτός από δάσκαλος ήσουν και υποστηριχτής των παιδιών σ' αυτή τη δύσκολη ηλικία της εφηβείας.
    Η υπέρμετρη ευαισθησία και υπομονή σου στον προσωπικό σου αγώνα μας έδειξαν τον εσωτερικό σου πλούτο.
    Αιωνία σου η μνήμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *