Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

ΕΚΑΣΚΕΜ: Συνεχίζουν στον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών οι Βασιλειάδης, Στοϊτσης, Ποζουκίδης

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


Το Δ.Σ. του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών είναι στην ευχάριστη θέση να έχει και την νέα αγωνιστική χρονιά στο «ρόστερ» της τον Γιάννη Βασιλειάδη.

Ο Γιάννης είναι είκοσι ετών και είναι παίκτης που δημιουργήθηκε από τα σπλάχνα του «Μέγα» έχοντας συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που πήρε μέρος ο σύλλογος μας, αφού από την ηλικία των οκτώ ετών μπήκε στην ακαδημία του «Μ. Αλεξάνδρου» .

Όλα τα χρόνια που αγωνίζεται σαν παίκτης της οικογένειας του «Μέγα» τον διακρίνει η αγωνιστική του πειθαρχεία και το ήθος του.

Ευχόμαστε στον Γιάννη να έχει μια υγιή χρονιά γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας.



ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΟΪΤΣΗΣ ΣΤΟΝ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


Το Δ.Σ. του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών είναι στην ευχάριστη θέση να έχει και την νέα αγωνιστική χρονιά στο αγωνιστικό ενεργητικό της ομάδας τον Κωσταντίνο Στόιτση.

Ο Κωνσταντίνος είναι δεκαοχτώ ετών και είναι και αυτός ένας ακόμα παίκτης που δημιουργήθηκε από τα τμήματα των ακαδημιών του «Μ. Αλεξάνδρου» έχοντας ενεργό συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που πήρε μέρος ο σύλλογος μας, αφού από την ηλικία των επτά ετών μπήκε στην μπασκετική «δράση» των ακαδημιών του «Μέγα».

Όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται σαν παίκτης της οικογένειας του «Μέγα» τον διακρίνει το πάθος του για το παιχνίδι και το εξαίρετο ήθος του.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο να έχει μια υγιή χρονιά γεμάτη επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.



ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΠΑΡΗΣ ΠΟΖΟΥΚΙΔΗΣ ΣΤΟΝ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
 

Το Δ.Σ. του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας με τον Πάρη Ποζουκίδη, ο οποίος και την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας.

Ο Πάρης είναι από τα Γιαννιτσά και αγωνίζεται στον «Μέγα» συνολικά πάνω από δεκαεπτά χρόνια αφού προέρχεται από τα τμήματα της ακαδημίας μας, συμμετέχοντας σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. που πήρε μέρος ο σύλλογος μας.

Ο Πάρης με την αγωνιστική του συμπεριφορά αλλά και το ήθος του είναι από τους παίκτες που κοσμούν τον σύλλογό μας αλλά και γενικότερα τον χώρο του basketball.

Η οικογένεια του «Μέγα» χαίρετε που θα έχει τον Πάρη κοντά της άλλη μια χρονιά και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *