Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

ΕΚΑΣΚΕΜ: Συνεχίζουν Χαλοφτης και Παρτσαλάκης στον Μ. Αλ. Γιαννιτσών

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΟΦΤΗΣ ΣΤΟΝ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


Για τη νέα αγωνιστική χρονιά η ομάδα μας υποδέχεται και αγκαλιάζει στην οικογένειά της τον Γιάννη Χαλόφτη.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο 16χρονος Γιάννης θα αγωνιστεί στο ανδρικό τμήμα του «Μέγα», κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους αλλά παράλληλα και υπερήφανους για αυτή την επιλογή του.

Ο Γιάννης Χαλόφτης γεννήθηκε και ζει μόνιμα στα Γιαννιτσά και είναι αθλητής που προέρχεται από τις ακαδημίες του «Μ. Αλεξάνδρου».

Το Δ.Σ. της ομάδας μας τον ευχαριστεί και του εύχεται να έχει πάντα επιτυχίες.ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΤΣΑΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
 


Ο «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον Στέλιο Παρτσαλάκη και την νέα αγωνιστική χρονιά στην ομάδα του.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας νιώθει όχι μόνο χαρά αλλά και περηφάνια, αφού ο Στέλιος είναι δεκαέξι ετών από τα Γιαννιτσά και θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που θα αγωνιστεί στο ανδρικό τμήμα με τα χρώματα του «Μέγα».

Ο Στέλιος μετά το πέρασμά του από όλα τα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου μας, αφού προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, φέτος θα προσφέρει τις «υπηρεσίες» του στο ανδρικό τμήμα.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας του εύχεται να είναι πάντα υγιής και να έχει με την ομάδα μας πολλές επιτυχίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *