Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας: Η Μαρία Γεωργιάδου στην Εθνική Ομάδα & ο Τάσος Τσελεπής νικητής στο Tenniseurope

Συμμετοχή της Μαρίας Γεωργιάδου του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας στην Εθνική Ομάδα Κοριτσιών U16
 

Η Μαρία Γεωργιάδου, αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας συμμετείχε στην Εθνική ομάδα της κατηγορίας U16 και αγωνίστηκε στο European Junior Championships U16, που φέτος φιλοξενήθηκε στη Μόσχα της Ρωσίας, από τις 22 έως τις 28 Ιουλίου.

Την ομάδα αποτελούσαν η Μαρία Γεωργιάδου, η Δήμητρα Παύλου και η Ζωή Σπύρου.

Στη συνέχεια η Εθνική ομάδα αγωνίστηκε στη διοργάνωση European Summer Cups στην πόλη Bistrita της Ρουμανίας από τις 31 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου, με την ίδια σύνθεση και συνοδό προπονητή τον Ευτύχη Τουτουκτσή


Νικητής σε Tenniseurope ο Τάσος Τσελεπής του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας
 

O Τάσος Τσελεπής, αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας, ήταν νικητής για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά στα διπλά σε διοργάνωση της Tenniseurope.

Την προηγούμενη εβδομάδα με συμπαίκτη τον Αδαμάντιο Σταύρακα στέφθηκαν νικητές στο CERNA REKA Tenniseurope U16 στο γειτονικό μας Καβάνταρτσι και αυτή την εβδοαμάδα με συμπαίκτη τον Νίκο Ουσταμπασίδη στο KILKIS CUP Tenniseurope U16.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *