Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Μουντομπάσκετ 2019: Τα ζευγάρια στα ημιτελικά - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα μέχρι τον τελικό

Τα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2019 ολοκληρώθηκαν και έγιναν γνωστές οι τέσσερις ομάδες των προημιτελικών.

Η Γαλλία κέρδισε τους Αμερικάνους στην μεγάλη έκπληξη, ενώ η Αυστραλία έκαμψε την αντίσταση της Τσεχίας και έτσι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου είναι πλέον γνωστά. Οι Ισπανοί, που έχουν προκριθεί από την Τρίτη στο νοκ-άουτ παιχνίδι με τους Πολωνούς, θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή την Αυστραλία στα ημιτελικά, ενώ στο άλλο παιχνίδι των ημιτελικών, η Αργεντινή που πέταξε έξω τους Σέρβους θα κοντραριστεί με τους Γάλλους. Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο στον τελικό της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, γνωστά έγιναν και τα ζευγάρια των αγώνων κατάταξης για τις θέσεις «5-8». Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου η Σερβία θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ και η Πολωνία την Τσεχία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή τη φάση δεν διακυβεύεται εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αφού μετά την πρόκριση της Ισπανίας και της Γαλλίας έχουν «κλειδώσει» οι δύο θέσεις και για τις ευρωπαϊκές χώρες.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Μουντομπάσκετ 2019:


Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου


11:00 Ισπανία - Αυστραλία (ERT Sports)

15:00 Αργεντινή - Γαλλία (ERT Sports)


Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου


11.00: Μικρός τελικός (ERT Sports)

15.00: Τελικός (ERT Sports)

Το πρόγραμμα του Μουντομπάσκετ 2019 για την κατάταξη 5-8:


Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου


14:00 Σερβία - ΗΠΑ (ERT Sports)

16:00 Πολωνία - Τσεχία (ERT Sports)


Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου


11.00: Αγώνας κατάταξης 7-8 (ERT Sports)

15.00: Αγώνας κατάταξης 5-6 (ERT Sports)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *