Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

Έρχεται η Γιορτή Τσίπουρου Πιπεριάς στις 3 Νοεμβρίου 2019

Στην Πιπεριά Αλμωπίας ξεκίνησε πριν από 15 περίπου χρόνια η Γιορτή Τσίπουρου. Στην πανέμορφη πλατεία του χωριού, κάθε Νοέμβριο πλήθος κόσμου απ’ όλη την Ελλάδα, έρχεται για να διασκεδάσει και να δοκιμάσει το εκλεκτό αυτό ποτό με συνοδεία παραδοσιακών προϊόντων και μεζέδων, μουσικής και χορού.


Η φετινή γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και όπως κάθε χρόνο διοργανώνεται από τον Μορφωτικό Σύλλογο και το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού. Θα υπάρχει άφθονο τσίπουρο με λαχταριστούς μεζέδες και ζωντανή μουσική με χορευτικά συγκροτήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *