Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019

Έναρξη ακαδημίας Βόλεϊ του ΦΟΑ

Η Ακαδημία Βόλεϊ του Φ.Ο. Αριδαίας συνεχίζει την πορεία της για τέταρτη συναπτή χρονιά και ξεκινάει τις προπονήσεις της νέας αθλητικής χρονιάς, 2019-2020, τη Δευτέρα 09/09/2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας από τις 15:00 έως τις 18:00.

Οι αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας εξακολουθούν να διδάσκονται τις βασικές αρχές του βόλεϊ και τις αξίες του αθλητισμού, από τους καταρτισμένους προπονητές μας. Ο διακεκριμένος Γιάννης Παντακίδης και η έμπειρη γυμνάστρια του συλλόγου μας Ρίτσα Πρόικου, αποτελούν ένα πολύ δυνατό δίδυμο που πάντα θα καθοδηγεί τους νέους αθλητές και θα ετοιμάζει τους επόμενους πρωταγωνιστές που σταδιακά θα στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Ο Φ.Ο. Αριδαίας ως πρωτοπόρος σύλλογος, δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει τα παιδιά να αγαπήσουν το βόλεϊ και τον αθλητισμό και προσπαθεί πάντα να είναι συνεπής σε όσα επιτάσσει ο αθλητισμός. Με το σωστό εξοπλισμό, μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον και τηρώντας τον κανονισμό λειτουργίας του συλλόγου επιδιώκουμε να δώσουμε στα παιδιά τις σωστές βάσεις για το άθλημα και να τα βοηθήσουμε να χτίσουν σωστές προσωπικότητες.

Οι συνεχείς αυτές προσπάθειες άλλωστε, με τη μεθοδικότητα και τη συνέπεια προπονητών και στελεχών, οδήγησαν και στη δημιουργία του πρώτου αγωνιστικού τμήματος Κορασίδων, αποτελούμενο από 17 αθλήτριες, μέλη των ακαδημιών μας, οι οποίες θα συμμετέχουν στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Βόλεϊ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Κ18 της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας-Β' Διοικητική Περιφέρεια ΕΟΠΕ.

Ξεκινάμε λοιπόν, πάντα με γνώμονα τις αξίες του αθλητισμού, την επικοινωνία με άλλα παιδιά, τη συνεργασία, την ομαδικότητα, την ψυχαγωγία και την υγεία των παιδιών μας και ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά σε όλους και καλή επιτυχία στο αγωνιστικό μας τμήμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *