Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Το Εργατ. Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας ζητά την παράταση συμβάσεων εργαζομένων στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

Προς: Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ιωάννη Βρούτση

Κοιν: Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπυρίδων Πρωτοψάλτη
κ. Γεώργιο Καρασμάνη βουλευτή Ν. Πέλλας
κ. Διονύσιο Σταμενίτη βουλευτή Ν. Πέλλας
κ. Βασίλειο Βασιλειάδη βουλευτή Ν. Πέλλας
κ. Θεοδώρα Τζάκρη βουλευτή Ν. Πέλλας

ΑΙΤΗΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΚΠ ΓΙΑ 30.333 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Της Συνδικαλιστικής Οργάνωσης με την επωνυμία Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας που εδρεύει στην Έδεσσα, επί της οδού Φλωρίνης 4 και εκπροσωπείται νόμιμα στην παρούσα.

Κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα, σας ενημερώνουμε ότι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας στηρίζει τον αγώνα των συμβασιούχων εργαζομένων με 8μηνες συμβάσεις στα προγράμματα, οι οποίοι διεκδικούν παράταση των συμβάσεων τους.

Όλοι οι συμμετέχοντες καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και είναι άνεργοι οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ και πολλοί από αυτούς βρίσκονται λίγο πριν την σύνταξη.

Όπως καταλαβαίνετε είναι συνάνθρωποι μας που ζουν καθημερινά την αγωνία της επιβίωσης και την αναζήτηση για ένα μεροκάματο.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να δείξετε την απαραίτητη ευαισθησία και να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ( Κ.Υ.Α ), έτσι ώστε με νομοθετική ρύθμιση να επεκταθεί – παραταθεί αυτόματα η χρονική διάρκεια της σύμβασης των εργαζομένων αυτών κατά 8 μήνες.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος    Ο Γενικός Γραμματέας
Ν. Γκοτζαμάνης    Ε. Δημητριάδης

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *