Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Καράτε - Turkish Open: "Χρυσός" ο Κουκουσέλης από την Αλμωπία!

Ο νεαρός Έλληνας καρατέκα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης, επικρατώντας στον τελικό της κατηγορίας cadet Kata, του Αιγύπτιου Ehab Omar με το εμφατικό 5-0

Ο αθλητής του Α.Σ Καράτε "Αλμωπία"
χάρισε στη χώρα μας το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, κατακτώντας την πρώτη θέση μέσα από 19 συμμετέχοντες στην κατηγορία.

Ο "χάλκινος" στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του περασμένου Μαρτίου, ξεκίνησε την πορεία του προς την κορυφή με δύο αγώνες "θρίλερ". Στον πρώτο γύρο επικράτησε του Σέρβου Rebro Matej με 3-2, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε και τον, μετέπειτα "χάλκινο" της κατηγορίας, Kaynar Furkan (Τουρκία).

Από εκεί και πέρα ο Έλληνας καρατέκα βρήκε ρυθμό με τους αντιπάλους του να μην μπορούν να τον ακολουθήσουν. Στον ημιτελικό του πρώτου pool, ο Κουκουσέλης επικράτησε με 4-1 του Μαροκινού El Mansoury Salah παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του γκρουπ.



Εκεί συνάντησε τον Τούρκο Aslan Gorkem, τον οποίον κέρδισε επίσης με 4-1 εξασφαλίζοντας το μετάλλιο. Στο...χρώμα ο Κουκουσέλης δεν συμβιβάστηκε. Πήγε για το χρυσό το οποίο και κατέκτησε με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Αντίπαλός του ο Αιγύπτιος, Ehab Omar, που σε αντίθεση με τον Έλληνα αθλητή, είχε φτάσει στον τελικό με μόλις δύο νίκες...Στον ημιτελικό ο Omar επικράτησε δύσκολα με 3-2 κόντρα στον Αζέρο Namazov Emin, όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική.

Ο Κουκουσέλης ήταν απλά εντυπωσιακός και απόλυτα πειθαρχημένος στο πρόγραμμά του επικρατώντας με 5-0, κατακτώντας το πρώτο (για την ώρα) χρυσό μετάλλιο για την ελληνική αποστολή.

Το Turkish Open Grand Prix θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου.


Γιάννης Κουκουσέλης:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον Δασκαλο μου ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΒΙΔΗ που ειναι συνεχως διπλα μου και οχι μονο στον τομεα της προπονησης. Και ολους οσους πιστεψαν και πιστευουν σε εμενα και με στηριξαν ψυχολογικα και οικονομικα.Σας ευχαριστω ολους.Αυτο το αποτελεσμα ηταν ενα πολυ καλο ξεκινημα για τον δρομο προς το παγκοσμιο στο ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ της ΧΙΛΗΣ.Η προσπαθεια και η προπονηση μας συνεχιζεται για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ






απο το stathopoulost.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *