Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Βόλεϊ Κορασίδων: Φ.Ο. Αριδαίας - Α.Σ. Ποσειδώνας Βέροιας 0-3

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/10 ο τρίτος σε σειρά αγώνας της ομάδας Βόλεϊ Κορασίδων Κ18 του Φ.Ο. Αριδαίας, στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τον ΑΣ Ποσειδώνα Βέροιας, ο οποίος στοχεύει φέτος στην κορυφή του ομίλου. Τα κορίτσια μας, έδωσαν έναν πολύ ωραίο αγώνα, διεκδικώντας μάλιστα τη νίκη του δεύτερου σετ, το οποίο έληξε με σκορ 19-25 και κράτησε σε εγρήγορση την αντίπαλη ομάδα αλλά και το ένθερμο κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα.

Τελικό σκορ 0-3.

Συγχαίρουμε όλα τα κορίτσια της ομάδας μας για την αγωνιστική τους πρόοδο και το ήθος τους, καθώς και τους προπονητές μας Γιάννη Παντακίδη, Ελευθερία Πρόικου και Γιάννα Γκέσιου για τη συνεχή προσπάθεια και την αγάπη που δίνουν στα παιδιά μας.

Φ.Ο. Αριδαίας (Παντακίδης): Μαχαιρίδου, Καρακασίδου, Δημητριάδου Ε, Καρρά, Όρλη, Παντή, Τυβίκη, Ουζούνη, Σαβρανίδου, Λιάση, Κορέλλα, Κωνσταντοπούλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *