Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΕΚΑΣΚΕΜ: Νίκη εκτός έδρας για την ομάδα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών για την 5η αγωνιστική

Με νίκη μέσα στο κλειστό γυμναστήριο του Λιτοχώρου «Πύρρος Δήμας» προχώρησε για την πέμπτη αγωνιστική το ανδρικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών νικώντας την ομάδα του «Μ. Αλέξανδρου» Λεπτοκαρυάς με σκορ 83-52.

Σε ένα φιλόξενο αλλά και όμορφο αγωνιστικά περιβάλλον οι δύο ομάδες δίνοντας τον καλύτερο τους «εαυτό» προσπάθησαν η κάθε μια από την πλευρά της επιβάλει τον αγωνιστικό της ρυθμό, τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο με σκορ 33- 52

Στην επανάληψη η ομάδα του «Μέγα» βρίσκοντας ρυθμό στην επίθεση κατάφερε να πάρει το «ροζ» φύλλο του αγώνα.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, Γιάννης Κασιμίδης, τόνισε τα εξής: «Συγχαρητήρια στους αθλητές και το δύο ομάδων. Μπορέσαμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να βάλουμε εύκολα καλάθια ώστε να προηγηθούμε στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Λεπτοκαρυάς καθώς και τον coach και φίλο Μπακάλη Νίκο για την άψογη φιλοξενία.»


Τα δεκάλεπτα: Α:18-26 Β:15-26 Γ:09-12 Δ:10-19


Οι συνθέσεις των ομάδων:


«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Γ. Κασιμίδης – Δ. Κυριαζής) Πέτσος Θ.2π,Χερκελετζής Β.15π, Στόιτσης Κ. 8π, Μόσχου Κ. 9π, Βασιλειάδης Ι. 2π, Παπαμανώλης Π. 4π, Παπαδόπουλος Γ. 1π, Παναγιωτίδης Α. Παρτσαλάκης Σ.4π, Μαυρένης Δ., Χατζηλαμπρινός Σ.38 π, Χατζηλαμπρινός Θ.,Κουτρουλός Σ., Ποζουκίδης Π.4π.


«Μ.Αλέξανδρος» Λεπτοκαρυάς : (Μπακάλης Ν.) Τσιόκας Α. , Γραβάνης Φ. , Μπορδουβάλης Π.5π, Αγοραστός Γ., Ραμαντάνης Θ.3π, Γουζέλης Θ.6π, Μάτος Α.8π, Ζαφειρίδης Κ., Αγοραστός Ν.9π, Μπακαλης Ν.14π, Φακιτσας Ν.7π, Καλαμαράς Α.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *