Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Όλυμπος Αψάλου - Μακεδονικός Έδεσσας 9-0

Λόγω της απαράδεκτης απόφασης της ΕΠΣ Πέλλας να ορίσει αγώνα ερασιτεχνικών ομάδων ημέρα Τετάρτη, ο Μακεδονικός Έδεσσας αναγκάστηκε να παραταχθεί μόλις με 13 παίκτες στον αγώνα με τον Όλυμπο Αψάλου, εκ των οποίων 3 με μικροτραυματισμό (οι Ασβεστόπουλος και Μακρίδης δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα), 6 εργαζόμενους από νωρίς το πρωί μέχρι λίγο πριν τον αγώνα και 3 μαθητές που είχαν σχολικές υποχρεώσεις. Μοιραία η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 9-0 σε έναν αγώνα που δεν χρίζει ανάλυσης, εξαιτίας και της διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες... 
 
Για την ιστορία

5': 1-0 Καραμπατάκης
30': 2-0 Τσίκος
36': 3-0 Τσίκος
55': 4-0 Κυριακίδης
59': 5-0 Κυριακίδης
63': 6-0 Καραμπατάκης
76': 7-0 Τσίκος
85': 8-0 Σιδηρόπουλος
88': 9-0 Τσολερίδης Σ.

Μακεδονικός Έδεσσας (Ουζούνης): Λουσιώτης, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης, Καλογιάννης, Κεσκινίδης, Πασιαλής, Παπαδόπουλος, Μακρίδης (76' αποχώρησε τραυματίας), Τεντζέρης, Ασβεστόπουλος (46' Γιαγιόγλου), Στόλης (58' Μπουρδάνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *