Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Γιάννης Κουκουσέλης:" Ένα μεγάλο ευχαριστώ..."

Θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρωπους που με στηριξαν με τις χορηγιες τους και οχι μονο για να μπορεσω να παω στο ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ WKF XI WORLD KARATE CHAMPION SHIPS CADET - JUNIOR - 21 στο ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ και να εκπροσωπησω την χωρα μας σε αυτους τους μεγαλους αγωνες οπου λαμβανει μερος η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΑΤΕ. 
 
Πρωτα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ΠΑΤΕΡ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ της ενοριας μας που εκτος απο την οικονομικη του βοηθεια πηρε επανω του την προσπαθεια μας και με δικες του πρωτοβουλιες και κινησεις μας εφερε πιο κοντα με διαφορους φορεις της περιοχης ωστε να εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα.ΝΙΩΘΩ ΤΥΧΕΡΟΣ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που εχουμε εναν τετοιο ΚΛΗΡΙΚΟ στο χωριο μας.ΠΑΤΕΡ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,με την ΕΥΧΗ ΣΟΥ στην ΤΟΥΡΚΙΑ τα καταφεραμε.Με την ΕΥΧΗ ΣΟΥ και την βοηθεια του ΘΕΟΥ ελπιζω να παμε καλα και στη ΧΙΛΗ. Ενα πολυ μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ για την ευγενη χορηγια τους και την προσωπικη στηριξη και προσπαθεια του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ. 

http://www.loutrapozarhotels.org/ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ των πανεμορφων ΛΟΥΤΡΩΝ ΜΑΣ https://loutrapozar.com.gr/ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που καλυψε ενα σημαντικο ποσο των εξοδων μου. ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΕΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και ΠΟΖΑΡ Συλλογος γονεων και κηδεμονων ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CROSS BOX YPERION ΑΡΙΔΑΙΑΣ. https://www.facebook.com/yperioncrossbox/ τους προπονητες και τα παιδια του γυμναστηριου που με βοηθησαν παρα πολυ στο κομματι της ενδυναμωσης, ταχυδυναμης, και αντοχης (και την οικονομικη τους βοηθεια) ΤΟ MASSAGE SPA TO SPA.

https://www.facebook.com/SpaToSpaMassage/ στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ που εχει αναλαβει το κομματι της μυοχαλαρωσης μου ΤΑ Μ.Μ.Ε. της περιοχης για την ευγενη προβολη τους. ΤΟ METROSPORT.GR http://www.metrosport.gr/article/category/news?page=2 απο τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και τη δημοσιογραφο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΑΛΚΙΑ για την ωραια κουβεντα που καναμε. Τον THANOS STATHOPOULOS - SPORTS JOURMALIST https://www.stathopoulost.com/…/karate-turkish-open-xrisos-… ΑΘΗΝΑ για την πολυ ωραια περιγραφη των αγωνων μου στην ΤΟΥΡΚΙΑ Και τους επιχειρηματιες της περιοχης μας για την ευγενη χορηγια τους. #enginecarboncleanpellagreece ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΙΒΑΚΑΝΙΔΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΡΑΣΙΔΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ - ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ - ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΟΡΜΑ ΤΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ - ΟΡΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΖΙΛΗ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΣΑ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΕΝΤΡΟ ΚΗΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - ΑΡΙΔΑΙΑ 

ΚΑΦΕ NEMESIS #PELLAINBASIC#YPERIONCROSSBOX - ΑΡΙΔΑΙΑ #Neekobarberista - ΑΡΙΔΑΙΑ Και τελος ενα μεγαλο ευχαριστω στον Δασκαλο μου ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΒΙΔΗ, που ειναι συνεχως διπλα μου, στους γονεις μου, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ καI στους ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ για τη βοηθεια τους, και σε ολους τους ανθρωπους που πιστεψαν σε μενα και με στηριξαν.Θα προσπαθησω να κανω αυτο που εχω μαθει να κανω καλυτερα. Να αγωνιζομαι και να μην το βαζω κατω.
 
Ειμαστε ετοιμοι παμε δυνατα💪💪💪και🇬🇷️🇬🇷️ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ.🇬🇷️🇬🇷️ #roadtochile#worldchampionship2019

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *