Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019

Αγιασμός έναρξης μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας

Τον Αγιασμό έναρξης των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως τέλεσε την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 19.30, ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ενοριακό Κέντρο του Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών, όπου εδρεύει η Σχολή, παρουσία των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής της Σχολής
Πρωτοπρ. Ελευθερίου Χαραλαμπίδη και Αθανασίου Δημητρίου, του Διευθυντού της Σχολής κ. Αριστοτέλη Βογιατζόγλου, καθηγητών της Σχολής καθώς και κληρικών της Ι. Μητροπόλεως και μεγάλου αριθμού μαθητών και κηδεμόνων.

Στην σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για την αθόρυβη πρόοδο της Σχολής, στην οποία φοιτούν ετησίως περισσότεροι από 200 μαθητές από όλες τις ενορίες της Ι. Μητροπόλεως. Μάλιστα σημείωσε ότι οι καρποί του έργου που επιτελείται είναι ήδη ορατοί, αφού στα αναλόγια των ενοριών ψάλλουν ήδη αρκετοί μαθητές και πτυχιούχοι της Σχολής. Έδωσε τέλος τις ευχές του σε όλους τους παρισταμένους για το νέο διδακτικό έτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *