Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ: Εκδήλωση με τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Νίκο Μπίστη στην Έδεσσα τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου


Το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και η αντιστοίχηση της εκλογικής του δύναμης με τον αντίκτυπο που οφείλει να έχει η κομματική του διείσδυση στις δυνάμεις της κοινωνίας και της εργασίας, ξεκινά και στο Νομό Πέλλας.
Στα πλαίσια της καμπάνιας «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου», θα επισκεφθούν το Νομό μας δύο προβεβλημένα στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης: ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Οικονομικών και ο Νίκος Μπίστης, Εκπρόσωπος της Προοδευτικής Συμμαχίας. Το παρών επίσης, θα δώσει η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας κα Θεοδώρα Τζάκρη.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί την αρχή μιας σειράς εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν στο Νομό Πέλλας, με σκοπό τη γείωση του ΣΥΡΙΖΑ με τις κοινωνικές δυνάμεις που τον στήριξαν στις εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων χρόνων και τη δημιουργία μιας κομματικής βάσης η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας του κόμματος, στα πλαίσια και του επόμενου συνεδρίου του.

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, αναφέρει αναλυτικά:

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σας προσκαλεί την Δευτέρα, 11-11-2019 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Παλαιού Παρθεναγωγείου στο Βαρόσι της Έδεσσας, στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου» με ομιλητές τους: 

Ευκλείδης Τσακαλώτος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και 

Νίκος Μπίστης, Εκπρόσωπος της Προοδευτικής Συμμαχίας. 

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη. 


ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας "


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *