Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας "Αγγελής Γάτσος" στην Αριδαία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, ο 2ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας "ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ" στην Αριδαία Αλμωπίας,που διοργάνωσε ο Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας με τον Δήμο Αλμωπίας και την Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών.


Από νωρίς το πρωί,δρομείς όλων των ηλικιών,από Συλλόγους ή ατομικά,γεμάτοι χαμόγελα και ζωντάνια,έδωσαν το δυναμικό παρόν τους,συμβάλλοντας στον κύριο στόχο του Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας,που είναι ο Αθλητισμός για όλους.

Ο καιρός που τις τελευταίες ημέρες ήταν το μεγάλο ερωτηματικό,τελικά βοήθησε την προσπάθεια των αθλητών.

Οι συμμετοχές έφτασαν στις 740,αριθμός που ικανοποιεί πλήρως την Οργανωτική Επιτροπή.

Οι θετικές κριτικές και τα ενθαρρυντικά σχόλια όσων βρέθηκαν σήμερα στην Αλμωπία,μας γεμίζουν με δύναμη για την συνέχεια.Από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά για την υποστήριξή σας.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικά δελτία τύπου,καθώς και φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *