Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση συλλόγου πολυτέκνων Αλμωπίας «7 Μακκαβαίοι Αδελφοί»

Ο σύλλογος πολυτέκνων Αλμωπίας «7 Μακκαβαίοι Αδελφοί» ενημερώνει τα μέλη του ότι μετά από απόφαση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, οι πολύτεκνες οικογένειες μπορούν να εισέρχονται και να πραγματοποιούν αγορές ειδών super market από τα Στρατιωτικά Πρατήρια.

Κοντινότερα στην περιοχή μας είναι τα Πρατήριο της Θεσσαλονίκης επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 11 και της Βέροιας επί της οδού Καπετάν Αμύντα.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο στα μέλη του συλλόγου με την επίδειξη της πολυτεκνικής ταυτότητος (βιβλιάριο) θεωρημένο από τον σύλλογό μας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο του συλλόγου επί της οδού Αθ. Διάκου 21 τηλ. 2384022766 και ώρες 10:00 έως 13:00.


Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Κοντάκος Νικόλαος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *