Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Αγρυπνίες σε Γιαννιτσά, Εδεσσα & Πανήγυρις Αγ. Αικατερίνης

ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στον ιερό ναό Αγίας Βάσσης Εδέσσης πανηγυρίζεται η μνήμη της αγίας και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης. Την Κυριακή 24/11 στις 5:00 μ.μ. θα τελεσθεί ο Εσπερινός και την Δευτέρα 25/11, το πρωί, Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα της Δευτέρας στις 5.00 μ.μ. θα τελεσθεί Παράκλησις της Αγίας.

Την Πέμπτη 28/11, στις 9.00 μ.μ., στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σκέπης Εδέσσης θα τελεσθεί Αγρυπνία εις μνήμην του αγίου ιερομάρτυρος Φιλουμένου.

Την Παρασκευή 29/11, στις 9.00 μ.μ., στο Ι. Παρεκκλήσιο των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Βαρόσι θα τελεσθεί Αγρυπνία.


ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΙΣ ΤΟΥ Ι. ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ


Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, μνήμη της αγίας μεγαλομάρτυρος και πανσόφου Αικατερίνης, πανηγυρίζει το φερώνυμο ιερό Παρεκκλήσιο της ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γιαννιτσών.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11
10:00π.μ.-12:00μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία

6:30 μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ

9:00 μ.μ. Απόδειπνο και Χαιρετισμοί εις την Αγίαν Αικατερίνην


ΔΕΥΤΕΡΑ 25/11
7:30 π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία

5:00 μ.μ. Εσπερινός και Ι. Παράκλησις εις την Αγίαν Αικατερίνην
6:00 μ.μ. Εσπερινή Σύναξις
9:00 μ.μ. Αγρυπνία Αγίου Στυλιανού


Κατά την διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα τεθεί σε προσκύνηση τμήμα του χαριτόβρυτου ιερού λειψάνου της αγίας μεγαλομάρτυρος και πανσόφου Αικατερίνης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *