Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Ευθεία επίθεση στα δημόσια ΑΕΙ και στο φοιτητικό κίνημα από τη Μαριέττα Γιαννάκου


Η άλλοτε υπουργός Παιδείας, «βλέπει»... γκρουπούσκουλα στο φοιτητικό κίνημα, ενώ τόνισε πως τα δημόσια πανεπιστήμια έχουν σημασία μόνο για τους... αδύναμους οικονομικά Έλληνες.


Η Μαριέττα Γιαννάκου εξαπέλυσε «επίθεση» κατά των δημοσίων πανεπιστημίων αλλά και του φοιτητικού κινήματος, μέσω των δηλώσεών της στην εκπομπή «Ραντάρ» του Alpha.

Για την άλλοτε υπουργό Παιδείας: «όσοι βιαιοπραγούν δεν είναι φοιτητικό κίνημα αλλά «γκρουπούσκουλα που αυθαιρετούν. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι εδώ δεν πρόκειται για ένα φοιτητικό κίνημα, έστω ρομαντικό, ιδεολογικό κ.λπ., τύπου Μάη του ’68. Εδώ πρόκειται για ορισμένα γκρουπούσκουλα που αυθαιρετούν, έχουν στοιχεία λογικής τρομοκρατίας στο μυαλό τους, βιαιοπραγούν εναντίον των φοιτητών και των καθηγητών στα πανεπιστήμια και διερωτώμαι πώς αισθάνονται τα παιδιά από την επαρχία, τα οποία είναι έξυπνα, έχουν διαβάσει, έχουν μπει στη σχολή και έρχονται εδώ και απογοητεύονται».

Παράλληλα, η ίδια τόνισε ότι τα δημόσια ΑΕΙ έχουν κυρίως σημασία μόνο για τους... μη έχοντες, καθώς όσοι έχουν γεμάτες τσέπες, στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό. «Αυτοί που έχουν χρήματα στέλνουν τα παιδιά τους εκτός Ελλάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *